Miercuri, 14 Decembrie 2016 - 05:50 AM Aleg.RO: Un cunoscut membru PNL a suferit un preinfarct, inainte de alegerile parlamentare! Cum se simte, acum, dupa rezultate

Publicat de: ---

jurnalulnational Vasile Blaga si Alina Gorghiu Vezi galeria foto (adsbygoogle = window .adsbygoogle || []).push({});

Un cunoscut membru al Partidului National LIberal (PNL) a avut o prezenta foarte slaba in spatiul public in ultimele doua saptamani din cauza problemelor de sanatate.

În urma cu mai bine de doua saptamani, politicanul a ajuns la spital, dupa ce i-a curs sange din nas si s-a simtit foarte rau, iar medicii au constatat ca suferise un preinfarct.

Informatia a fost confirmata, pentru aradon.ro, chiar de catre primarul Aradului, Gheorghe Falca, caci despre el este vorba, acesta precizand  ca de atunci este „in regim de spital”, chiar daca primeste tratamentul la domiciliu.

Edilul a spus ca acum se simte mai bine, dar ca trebuie sa urmeze un regim care prevede si expunerea cat mai putin la stres. De altfel, tocmai stresul din campania electorala i-ar fi cauzat problemele de sanatate, avand in vedere ca Falca a condus campania partidului la nivel national, iar responsabilitatile primite au pus presiuni mari asupra sa.

Falca: Îmi asum in parte rezultatele inregistrate de PNL in alegerile parlamentare de duminica

Presedintele PNL Arad, Gheorghe Falca, a declarat ca desi rezultatele inregistrate de organizatia judeteana libera au fost "sub asteptari" la alegerile de duminica, el se declara "relativ multumit" de scorul inregistrat avand in vedere ca este al treilea la nivel national in randul organizatiilor liberale, dupa cele de la Sibiu si Alba.

Primarul Aradului, Gheorghe Falca

În ceea ce priveste rezultatele slabe obtinute de PNL la nivel national, liderul PNL Arad a spus ca, in calitate de sef al campaniei electorale a PNL, isi asuma in parte acest rezultat. 'În ciuda faptului ca rezultatele inregistrate de PNL Arad au fost sub asteptari, avand in vedere faptul ca ne-am situat pe locul al treilea la nivel national, dupa Sibiu si Alba, ma face sa ma declar relativ multumit de scorul inregistrat la alegerile parlamentare de duminica', a declarat luni, pentru AGERPRES, Gheorghe Falca. El a aratat ca organizatia judeteana PNL Arad a avut ca obiectiv obtinerea unui mandat de senator si trei mandate de deputat. 'La acest moment am realizat un mandat de senator, prin Ioan Cristina si doua mandate de deputat, prin Glad Varga si Eusebiu Pistru. Totodata, asteptam ca la redistribuire sa mai obtinem un al treilea mandat de deputat, care ii va reveni Claudiei Boghicevici', a spus Gheorghe Falca. Falca nu a dorit sa comenteze demisia Alinei Gorghiu. 'La Bucuresti, colegii din conducerea partidului vor discuta pe marginea acestei situatii si, de asemenea, despre modul in care PNL va aborda urmatoarele saptamani', a mai afirmat Falca. AGERPRES  


(175 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Un cunoscut membru PNL a suferit un preinfarct, inainte de alegerile parlamentare! Cum se simte, acum, dupa rezultate | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53108978271484 seconds.