Joi, 12 Ianuarie 2017 - 05:31 AM Aleg.RO: Presedintele Iohannis catre Parlament: "N-a plecat nimeni cu banii acasa. Este bine sa o luam incet cu aceste anchetari din partea Parlamentului"

Publicat de: ---

AMOS News

Este bine sa o luam incet cu aceste anchetari din partea Parlamentului, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis despre cele 10 miliarde de lei despre care PSD si ALDE spun ca ar lipsi din buget .

''Am discutat foarte pe scurt aceasta chestiune, din motive pe care nu le cunosc s-a vehiculat sintagma de gaura, ceea ce nici nu poate fi vorba'', a apreciat Iohannis, intrebat despre cele 10 miliarde de lei lipsa despre care a vorbit Liviu Dragnea.

''Este vorba de suma care nu s-a realizat pur si simplu la incasari din motive pe care vor trebui sa le explice altii, nu eu, cei care au guvernat, dar cert este ca nu a plecat nimeni cu banii acasa. Si in aceasta etapa e important sa se lucreze foarte, foarte serios pe bugetul 2017. Eu am oferit sprijin la nivel de expert pentru aceasta chestiune'', a subliniat seful statului.

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 524002, "containerid": "crt-524002"}); /* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrormipfomkid', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });

Intrebat cum vede comisia de ancheta care se va constitui pe aceasta tema, Iohannis a replicat: ''Cred ca este bine sa o luam incet cu aceste anchetari din partea Parlamentului. Ar fi bine ca cei care se pricep la aceste chestiuni sa faca o analiza foarte serioasa si sa nu se duca discutia la contre politice''.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca fostul prim-ministru Dacian Ciolos trebuie sa raspunda in fata comisiei de ancheta din Parlament referitor la „gaura” din buget, el aratand ca plenul reunit al celor doua Camere va adopta luni constituirea acestei comisii. ''Am decis azi in Birourile permanente reunite, iar luni avem plenul reunit la Camera Deputatilor si Senat si acolo vom vota constituirea acestei comisii de ancheta si cu temele, intrebarile minimale care trebuie sa fie puse tuturor celor care trebuie sa raspunda. Daca vor veni cu explicatii serioase, foarte bine. Trebuie sa aflam de ce s-a incasat cu mai putin de 10 miliarde'', a adaugat Dragnea.

Citeste si: Presedintele Iohannis catre Parlament: N-a plecat nimeni cu banii acasa. Este bine sa o luam incet cu aceste anchetari din partea Parlamentului Citeste si: Klaus Iohannis spune ca are promisiuni din partea premierului Grindeanu ca Guvernul se va incadra intr-un deficit de sub 3% Citeste si: Eugen Nicolicea: "Comisia juridica din Camera se reorganizeaza in trei subcomisii, pentru eficienta" Citeste si: Raluca Turcan: "PNL a pierdut alegerile din cauza mesajului confuz. Sa nu il scoatem tap ispasitor pe Ciolos"

 

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.624x30_text_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrotlppdvnoaf', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrowkijqxdkqk', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });


(152 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Presedintele Iohannis catre Parlament: "N-a plecat nimeni cu banii acasa. Este bine sa o luam incet cu aceste anchetari din partea Parlamentului" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.93816184997559 seconds.