Joi, 12 Ianuarie 2017 - 05:31 AM Aleg.RO: Klaus Iohannis:Voi promulga legea privind scutirea pensionarilor de la plata CASS si neimpozitarea pensiilor sub 2.000 lei

Publicat de: ---

Antena 3

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca va promulga legea privind scutirea pensionarilor de la plata CASS si neimpozitarea pensiilor sub 2 .000 lei.

'Dupa analiza pe care am facut-o si dupa discutia pe care am avut-o astazi, am decis sa promulg aceasta lege in zilele urmatoare', a afirmat Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Iohannis s-a intalnit miercuri cu premierul Sorin Grindeanu si cu ministrul de Finante, Viorel Stefan.

Camera Deputatilor a decis, joi, modificarea Codului fiscal pentru scutirea pensionarilor de la plata contributiei asigurarilor sociale de sanatate si neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei.

Potrivit articolelor adoptate, venitul impozabil lunar din pensii se stabileste prin deducerea din venitul din pensie a sumei neimpozabile lunare de 2.000 lei. De asemenea, CASS va fi suportata din bugetul de stat.

Cititi si: Klaus Iohannis, despre „gaura de la buget”: „Nu a plecat nimeni cu banii acasa”

Klaus Iohannis, la finalul intalnirii de la Cotroceni: „Mi-am oferit sprijinul de expert pe constructia bugetului 2017”
 

Sursa: Agerpres


(174 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Klaus Iohannis:Voi promulga legea privind scutirea pensionarilor de la plata CASS si neimpozitarea pensiilor sub 2.000 lei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.77794098854065 seconds.