Vineri, 13 Ianuarie 2017 - 05:44 AM Aleg.RO: Basescu, despre dosarul lui Voiculescu: L-a condamnat justitia, pe drept sau pe nedrept, fara nici un fel de interventie din partea mea

Publicat de: ---

AMOS News

Fostul presedinte Traian Basescu arata intr-o postare pe Facebook ca mai multi condamnati cunoscuti "mint" cand afirma ca au fost condamnati si "executati” pentru faptele lor la ordinul sau .

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

"Nicolae Popa (fost director FNI), Nicolae Dragnea (Presedinte Camera Deputatilor), Adrian Nastase (fost Prim Ministru), Dan Voiculescu (patronul antenelor), Gigi Becali (patron Steaua), Traian Remes (fost ministru al agriculturii). Toti acesti guralivi, sustin public ca au fost condamnati si „executati” pentru faptele lor in biroul meu, sau de mine, sau pentru ca eu am ordonat condamnarea lor. Mare minciuna. Pur si simplu i-a condamnat justitia, pe drept sau pe nedrept, fara nici un fel de interventie din partea mea. Cu siguranta, maine poimaine, bine sustinuti de niste relicve ale dezinformarii mustind de ura impotriva mea precum Abraham (l-am trecut in rezerva cind el vroia sa ramana in MI), Bolcas (nu i-am permis sa ajunga judecator la CCR), Zara (uraste voluntar) sau SRS (nu am intervenit in favoarea prietenului lui Patriciu), Hoandra (uraste voluntar), Nistorescu (uraste voluntar), vor sustine public ca pana si fratele meu a fost arestat in urma unu aranjament stabilit tot in biroul meu de la Cotroceni. Ei toti, cu sprijinul patronilor plini de interese ai unor televiziuni private, ii prostesc continuu pe romani.

PS-Aceasta postare nu contrazice cu nimic afirmatiile pe carea le-am facut legat de fabricarea selectiva a unor dosare (vezi Bica, Georgescu, Udrea etc.) prin grija regizorilor Coldea si Kovesi", a scris Traian Basescu pe Facebook.

Cum a fost inregistrat Traian Basescu vorbind despre dosarul lui Voiculescu

Basescu a recunoscut inregistrarile in care vorbeste despre dosarul lui Voiculescu

Fostul deputat Sebastian Ghita a dat publicitatii o inregistrare in care Traian Basescu povesteste ce a discutat cu generalul Florian Coldea despre condamnarea lui Dan Voiculescu. "Sa-i vezi cand vorbeau a doua zi dupa condamnarea, care cum le-o spusese cu trei zile inainte, s-a implinit. Cum imi spunea maine il luam pe Mustata si intra Camelia Bogdan. Sa-i vezi dupa o zi cand spuneau am vorbit cu Camelia Bogdan si a spus ca daca aveam codul penal ii dadea 20 de ani, a putut sa-i dea doar zece. Pe urma trage concluziile Coldea, stii? Sa-l vezi ce spectaculos e Coldea cand trage concluzii", spunea fostul presedinte.


(114 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Basescu, despre dosarul lui Voiculescu: L-a condamnat justitia, pe drept sau pe nedrept, fara nici un fel de interventie din partea mea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 2.1621809005737 seconds.