Vineri, 13 Ianuarie 2017 - 05:44 AM Aleg.RO: Victor Ponta: Dosarul meu a fost facut in biroul presedintelui Iohannis dupa ce George Maior a demisionat de la conducerea SRI

Publicat de: ---

romanialibera

Victor Ponta a scris, pe pagina sa de Facebook, că dosarul său penal a fost "făcut" in biroul preşedintelui Klaus Iohannis, imediat după ce actualul ambasador al Romaniei in SUA, George Maior, a demisionat de la conducerea SRI . 

Liviu Dragnea are dreptate - chiar asa a fost cu adevarat! La fel de adevarat este faptul ca si dosarul meu penal ( pt activitatea de avocat din 2007-2008!!!) a fost facut tot in Biroul Presedintelui Romaniei - SINGURA diferenta ca nu era Basescu ci Iohannis - restul identic / Cand? - imediat ( o zi sau doua) dupa ce George Maior a demisionat de la conducerea SRI!

Cand Basescu sau Iohannis vorbesc despre "lupta anticoruptie" si "independenta justitiei" la asta se refera - nu au nicio treaba si niciun respect pt judecatori si legi! Dar pana la urma se va face "Dreptate pana la capat"!

Update - in cele doua situatii mentionate mai sus NU Generalul COLDEA a fost in birou la Basescu / Iohannis! Poate Coldea ordona ( nu stiu) dar altcineva executa ( asta stiu)!

 

Citeşte şi: Prim-adjunctul SRI, generalul Florian Coldea, a fost suspendat din funcţie de Eduard Hellvig. Directorul SRI a dispus o anchetă care verifică inclusiv documente prezentate de cel vizat in ancheta internă

Prim-adjunctul SRI, Florian Coldea, a fost suspendat din funcţie de directorul Eduard Hellvig, se arată intr-un comunicat emis de instituție in seara aceasta. Comunicatul SRI spune că măsura a fost luată de directorul Eduard Hellvig, \'in urma informaţiilor apărute in spaţiul public\' și vine după noi acuzații lansate de fostul deputat Sebastian Ghiţă, inculpat in anchete DNA care a fugit, a primit un mandat de arestare preventivă in lipsă și este dat in urmărire.

 

comenteaza sau vezi comentarii /* (c)


(137 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Victor Ponta: Dosarul meu a fost facut in biroul presedintelui Iohannis dupa ce George Maior a demisionat de la conducerea SRI | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.4423050880432 seconds.