Vineri, 13 Ianuarie 2017 - 05:44 AM Aleg.RO: Victor Ponta dezvaluie cum i s-a fabricat dosarul Turceni - Rovinari: A fost facut in biroul presedintelui. Ce spune despre Coldea

Publicat de: ---

romanialibera

Victor Ponta dezvaluie pe pagina sa de Facebook faptul ca dosarul sau penal a fost facut la Cotroceni, in biroul presedintelui Klaus Iohannis .

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

Fostul premier Victor Ponta scrie ca dosarul Turceni-Rovinari a fost facut in biroul presedintelui Klaus Iohannis, asa cum si Liviu Dragnea sustine ca dosarul Referendumul a fost pus la punct tot la Cotroceni, dar in mandatul lui Traian Basescu.

Totusi, Victor Ponta spune ca in niciunul dintre cazuri presedintii nu au discutat direct cu generalul Florian Coldea, suspendat de la conducerea operativa a SRI din cauza suspiciunilor care planeaza asupra sa dupa dezvaluirile fostului deputat Sebastian Ghita.

"Liviu Dragnea are dreptate - chiar asa a fost cu adevarat!

La fel de adevarat este faptul ca si dosarul meu penal ( pt activitatea de avocat din 2007-2008!!!) a fost facut tot in Biroul Presedintelui Romaniei - SINGURA diferenta ca nu era Basescu ci Iohannis - restul identic / Cand? - imediat ( o zi sau doua) dupa ce George Maior a demisionat de la conducerea SRI!

Cand Basescu sau Iohannis vorbesc despre "lupta anticoruptie" si "independenta justitiei" la asta se refera - nu au nicio treaba si niciun respect pt judecatori si legi!

Dar pana la urma se va face "Dreptate pana la capat"!

Update - in cele doua situatii mentionate mai sus NU Generalul COLDEA a fost in birou la Basescu / Iohannis! Poate Coldea ordona ( nu stiu) dar altcineva executa ( asta stiu)!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de facebook. 

Liviu Dragnea a afirmat, ieri, la un post de televiziune ca dosarul sau a fost facut in biroul lui Traian Basescu:

"Stiu ca dosarul meu in baza caruia am fost condamnat pe nedrept a fost facut in biroul lui Traian Basescu”, a spus Dragnea la un post de televiziune. 


(124 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Victor Ponta dezvaluie cum i s-a fabricat dosarul Turceni - Rovinari: A fost facut in biroul presedintelui. Ce spune despre Coldea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.1323258876801 seconds.