Vineri, 13 Ianuarie 2017 - 05:44 AM Aleg.RO: Sabin Orcan: Viorel Voinescu va prelua interimatul la SRI

Publicat de: ---

romanialibera

Directorul editorial RL, Sabin Orcan, a declarat, in cadrul unei emisiuni TV, că interimatul Serviciului Roman de Informaţii va fi preluat de Viorel Voinescu, general şi adjunct in cadrul instituţiei de forţă . 

"Viorel Voinescu acoperă interimatul. Un civil nu poate prelua lucruri din SRI, iar Voinescu este general şi adjunct. Aşa spune o sursă de-a mea. O să vedem", a declarat jurnalistul RL la B1 TV. 

George Viorel-Voinescu (53 de ani) a fost numit adjunct in cadrul SRI de Traian Băsescu, la 1 august 2005.

Citeşte şi: Prim-adjunctul SRI, generalul Florian Coldea, a fost suspendat din funcţie de Eduard Hellvig. Directorul SRI a dispus o anchetă care verifică inclusiv documente prezentate de cel vizat in ancheta internă

Prim-adjunctul SRI, Florian Coldea, a fost suspendat din funcţie de directorul Eduard Hellvig, se arată intr-un comunicat emis de instituție in seara aceasta. Comunicatul SRI spune că măsura a fost luată de directorul Eduard Hellvig, \'in urma informaţiilor apărute in spaţiul public\' și vine după noi acuzații lansate de fostul deputat Sebastian Ghiţă, inculpat in anchete DNA care a fugit, a primit un mandat de arestare preventivă in lipsă și este dat in urmărire.

 

 

comenteaza sau vezi comentarii /* (c)


(154 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Sabin Orcan: Viorel Voinescu va prelua interimatul la SRI | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 2.0794651508331 seconds.