Vineri, 13 Ianuarie 2017 - 05:44 AM Aleg.RO: ALDE, despre scandalul Ghita: ”Iohannis trebuia sa suspende niste persoane”

Publicat de: ---

Antena 3

Prim-vicepresedintele ALDE Steluta Cataniciu, secretar al Comisiei juridice din Camera Deputatilor, a reactionat la scandalul momentului, declansat de catre dezvaluirile lui Sebastian Ghita .

”Mie mi se contureaza tot mai mult ideea ca Romania nu mai este de mult un stat de drept si s-a indepartat tot mai mult de ceea ce presupune statul de drept si s-a transformat intr-un stat mafiot – stie Basescu ce spune! De altfel, vedem cu totii acest lucru. Desigur: cei care nu dorim sa fim orbi. Eu ma intreb retoric ce ar fi facut DNA daca impotriva unui om politic ar fi aparut asemenea declaratii precum cele pe care le face Sebastian Ghita in fiecare seara. Chiar incerc sa-mi imaginez cum ar fi iesit Klaus Iohannis sa apere statul de drept intr-o astfel de situatie (…)În primul rand, ceea ce se intampla de cateva zile trebuia aiba un singur rezultat: domnul presedinte trebuia sa suspende niste persoane care, in mod cert, urma sa fie cercetate de catre Parchetul General. Ma refer la persoanele la care face Ghita referire – in mod evident”, a declarat liderul ALDE pentru PSnews.

 


(271 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

ALDE, despre scandalul Ghita: ”Iohannis trebuia sa suspende niste persoane” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.2204079627991 seconds.