Vineri, 27 Ianuarie 2017 - 05:19 AM Aleg.RO: Banciu, despre reactia sefului PSD pe tema Ordonantelor gratierii si amnistiei: Dragnea spune ca nu a inteles nimic. Asta nici nu e o surpriza... Ne spune sa vorbim cu premierul. Pai premierul nu e el? (VIDEO)

Publicat de: ---

Antena 3 Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre reactia lui Liviu Dragnea pe tema Ordonantelor . ”Întors din tara, el a fost informat. Habar nu avea cum merg lucrurile pe aici.  ”Trebuie sa vorbiti cu Guvernul”. Noi stiam ca Guvernul e el... ”Trebuie sa vorbiti cu premierul”. Pai premierul nu e el? ”Cu Ministrul Justitiei”. E tot el! Deci, sa ne ierte Dumnezeu, Liviu Dragnea cumuleaza vreo patru caschete: este seful PSD-ului, e seful Guvernului, e prim-ministrul si e seful Justitiei. Nu mai pun la socoteala ca e seful Camerei Deputatilor, ca aproape ca nici nu mai conteaza... Plus ca este, practic, seful familiei, nu? Capul familiei, sa-i spunem. Deci nu a inteles nimic Liviu Dragnea. Parca-mi amintesc ca sugeram si noi, la un moment dat, o varianta de tipul asta. ”N-am inteles foarte mult”. Asta nici nu e o surpriza... ”Astept sa vad, totusi, o linie clara”. Victor Ponta spunea la fel in Martea cutitelor negre sau a Duminicilor lungi sau cum se numea ziua aia in care el traversa Mediterana si urma sa treaca peste toata Africa...”, a reactionat Radu Banciu. Radu Banciu: Dragnea spune ca pe tema Ordonantelor trebuie sa vorbim cu premierul. Pai premierul nu e el?


(162 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Banciu, despre reactia sefului PSD pe tema Ordonantelor gratierii si amnistiei: Dragnea spune ca nu a inteles nimic. Asta nici nu e o surpriza... Ne spune sa vorbim cu premierul. Pai premierul nu e el? (VIDEO) | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 8.0612890720367 seconds.