Vineri, 27 Ianuarie 2017 - 05:19 AM Aleg.RO: Liviu Dragnea, PRIMUL ATAC la guvern pe tema OUG a gratierii: „Nu am inteles ce vor sa faca”

Publicat de: ---

jurnalulnational Liviu Dragnea a reactionat pe tema ordonantelor pe care guvernul vrea sa le emita pentru gratiere si schimbarea Codului Penal . Liderul PSD ii ataca pe ministrii lui Sorin Grindeanu, cel vizat fiind titularul de la Justitie, Florin Iordache. Dragnea spune ca el a fost in SUA, la ceremonia de investire a lui Donald Trump, iar la intoarcere a avut parte de aceasta surpriza cu ordonantele. ”Nu am inteles ce au vrut sa faca. Astept sa vad o linie clara. Nu am vorbit cu ei.”, a spus Dragnea, conform Stiripesurse. Seful Camerei Deputatilor a vorbit si despre cererea trimisa de presedintele Klaus Iohannis pentru declansarea unui referendum pe aceasta tema. ”Maine, in BPN, o sa dam cererea la comisia juridica si o sa dam un raspuns rapid ca sa ne incadram in cele 20 de zile”, a adaugat Dragnea.  


(280 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Liviu Dragnea, PRIMUL ATAC la guvern pe tema OUG a gratierii: „Nu am inteles ce vor sa faca” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.8068699836731 seconds.