Vineri, 27 Ianuarie 2017 - 05:19 AM Aleg.RO: Presedintii comisiilor de buget: Codul de conduita al parlamentarilor, sa contina elemente de moralitate, inclusiv de vestimentatie

Publicat de: ---

jurnalulnational

Presedintii Comisiilor de buget-finante ale Parlamentului, Leonardo Badea si Viorel Arcas, au declarat, joi, ca este necesar un Cod de conduita al senatorilor si deputatilor, potrivit recomandarii din raportul MCV, iar acesta ar trebui sa includa chestiuni de moralitate, inclusiv de vestimentatie a alesilor .

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

Intrebat daca este necesar un Cod de conduita al parlamentarilor, asa cum este mentionat in raportul MCV, senatorul PSD Viorel Arcas a spus ca ar fi foarte bun.

"Da, probabil ca este necesar. (...) Ar trebui sa contina inclusiv elemente privind vestimentatia. Daca ne luam dupa Senatul italian, de exemplu, nu intri in Senat fara cravata, ca si parlamentar. Mi se pare un respect fata de institutie si fata de cei care te-au trimis aici. Este foarte corect si inclusiv vestimentatia, ar fi foarte bun Codul de conduita", considera Viorel Arcas, potrivit Agerpres.

La randul sau, Leonardo Badea a subliniat ca acest Cod de conduita trebuie sa contina chestiuni de transparenta si integritate.

"Orice imbunatateste transparenta si imbunatateste acest proces prin care sa fie transparenta, integritate este un lucru foarte bun. Tot ce vine in acest sens e un lucru foarte bun", a aratat Badea.

Potrivit lui Badea, Codul de conduita ar trebui sa aiba, in primul rand, prevederi legate de moralitate. "Cu asta ar trebui sa incepem", a adaugat el.


(215 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Presedintii comisiilor de buget: Codul de conduita al parlamentarilor, sa contina elemente de moralitate, inclusiv de vestimentatie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.90711212158203 seconds.