Luni, 30 Ianuarie 2017 - 06:15 AM Aleg.RO: Turcan: Voi merge la protest, in Piata Universitatii/ PNL va avea o conducere legitima, cel tarziu, in iunie

Publicat de: ---

AMOS News

"Am o emisiune de televiziune, dar de acolo cu siguranta voi merge, pentru ca este deja o traditie pentru apararea legii . Eu as vrea sa o continuam si m-am regasit structural ca gandire cu manifestantii din Piata Universitatii si da, voi merge", a declarat presedintele interimar al PNL Raluca Turcan, intrebata daca va participa la protestele din Piata Universitatii.

Turcan a afirmat ca saptamana trecuta a mers la protest insotita de mama sa, adaugand ca si alti liberali au participat la manifestatii.

"Am fost acolo cu foarte multi colegi care sunt cum in spatele meu, dar separat. Am fost la brat cu mama, cu prietenii, am fost la brat cu prietenii care cred ca Romania nu se poate dezvolta altfel decat prin lege si prin reguli clare, care sa fie valabile pentru toti cetatenii acestei tari. Daca vom ajunge sa ne transformam intr-o tara in care legea este una pentru politicienii de varf si interesati, si alta pentru cei care platesc taxe si impozite inseamna ca am pierdut ani in tot acest parcurs democratic al Romaniei", a raspuns Turcan, solicitata sa comenteze afirmatiile potrivit carora politicienii care merg la protest "confisca" demrsul civic.

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 524002, "containerid": "crt-524002"}); /* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrormipfomkid', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });

Turcan: PNL va avea o conducere legitima, cel tarziu, in iunie; Alegeri de jos in sus

PNL va avea o conducere legitima cel tarziu in luna iunie, a declarat, duminica presedintele interimar al partidului, Raluca Turcan, afirmand ca alegerile interne se vor desfasura de jos in sus, iar functiile de presedinte si secretar general nu vor interzice candidatura la sefia PNL.

"Am ajuns la concluzia ca PNL trebuie sa intre in alegerile interne intr-un mod cat mai integrator, cat mai transparent si corect fata de toti membri de partid. Vom propune, eu impreuna cu secretarul general, BPN o varianta in care alegerile sa se desfasoare de jos in sus, de la nivelul fiecarei sectii de votare, urmand cu presedintii organizatiilor judetene si apoi cu cei care vor candida la conducerea PNL", a declarat presedintele interimar al PN, Raluca Turcan.

Presedintele interimar al PNL decizia a fost luata "in mod unitar".

Cel tarziu in luna iunie PNL va avea o conducere legitima, a afirmat Raluca Turcan

"Cred ca undeva pe final, cel tarziu, in iunie, PNL va avea o conducere legitima si sustinuta de cea mai mare parte a membrilor PNL", a declarat Turcan, afirmand ca nu au stabilit exact calendarul Conventie, insa, liberalii vor sa aiba timpul necesar pentru a organiza o Conventie "integratoare".

Intrebata daca viitorul secretar general va putea participa la Conventie, in contextul in care se vehiculeaza o predare de stafeta, Turcan a afirmat ca functiile interimare de presedinte si secretar general nu sunt functii care sa interzica persoanelor respective sa candideze in alegerile interne.

"Exista un echilibru in PNL pe care l-am mentinut foarte bine cu Marian Petrache si voi sustine in continuare acea varianta de secretar general care sa duca mai departe acest echilibru. (
)", a mai spus Turcan.

Surse din PNL, au declarat ca actualul secretar general, Marian Petrache, ar urma sa se retraga din functie, in locul sau fiind propus Dan Motreanu.

Turcan a mai spus ca exista varianta ca presedintele Comisiei de organizare a alegerilor interne sa nu poata candida la sefia PNL.

Citeste si: Presedintii PNL din teritoriu vor alegeri de jos in sus si congres in mai, iunie Citeste si: Kelemen Hunor, despre initiativa cetateneasca privind Tinutul Secuiesc: Nu este nimic ilegal, nimic imoral Citeste si: Nemultumiri in Biroul permanent: Deputati "nebuni" vor sa citeasca bugetul, dar "modernizarea" ii impiedica

 

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.624x30_text_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrotlppdvnoaf', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrowkijqxdkqk', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });


(1985 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Turcan: Voi merge la protest, in Piata Universitatii/ PNL va avea o conducere legitima, cel tarziu, in iunie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.7099511623383 seconds.