Marți, 31 Ianuarie 2017 - 06:19 AM Aleg.RO: Mesaj dur al deputatului Mihai Voicu, indreptat spre PNL si Dacian Ciolos: Am multe de spus!

Publicat de: ---

Antena 3

Deputatul PNL Mihai Voicu a scris un mesaj dur pe Facebook cu privire la ceea ce se intampla in partid . 

”Am multe de spus despre Partidul National Liberal. Voi spune multe, pentru ca am acest drept. Sunt membru al acestui partid din 7 ianuarie 1990 fara intrerupere si imi pasa. Astazi insa ma voi referi doar la solutiile miraculoase din "afara". S-a facut apel la solutia miraculoasa Dacian Ciolos si acesta si - a batut joc de noi in campania electorala. Am cautat obsesiv "oameni noi" pe listele parlamentare, dar prin "noi" am inteles din afara partidului, prieteni de familie sau orice alt criteriu, ignorand resursele propriului partid, munca si expertiza unor oameni care au muncit pentru sefi si sefuleti care s-au considerat eterni si au tratat listele parlamentare ca pe o lista de invitati la nunta.

Aflam acum ca trebuie sa promovam in partid "tinerii din strada". Dar tinerii din partid cand pot fi promovati? Sau nu ne putem uita la ei de la inaltimea locului de deputat capatat pe criterii democratico-impuse? Abia astept ca toti teoreticienii innoirii civico-ciolosiste sa se confrunte cu membrii simpli, lipitorii de afise de la tineretul pe care il ignora, la alegerile din partid. Pentru ca atunci nimeni nu-i va mai putea pune pe ochi frumosi pe vreo lista.” a scris Mihai Voicu, pe Facebook.

 


(366 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Mesaj dur al deputatului Mihai Voicu, indreptat spre PNL si Dacian Ciolos: Am multe de spus! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.82039904594421 seconds.