Marți, 31 Ianuarie 2017 - 06:19 AM Aleg.RO: Fiica fostului pre?edinte al CJ Prahova, deputatul PSD Andreea Cosma, judecata la ICCJ

Publicat de: ---

romanialibera

Dosarul in care deputatul PSD Andreea Cosma, fiica fostului președinte al Consiliului Județean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, este judecată pentru complicitate la abuz in serviciu, a fost trimis Inaltei Curți de Casație și Justiție, arată Agerpres .

Magistrații Curții de Apel au trimis dosarul către ICCJ, instanță competentă cu soluționarea cauzei, după ce unul dintre inculpați, respectiv Andreea Cosma, a dobandit calitatea de parlamenta.

Andreea Cosma a obținut un mandat de deputat după ce doi dintre candidații aflați inaintea sa pe listă au renunțat la mandat.

Fiica baronului suspendat de Prahova, notarul public Andreea Cosma, a fost trimisă in judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru complicitate la abuz in serviciu, intr-un dosar in care este acuzată că acceptat să autentifice contractele de vanzare cumpărare prin care SC Plopeni Industrial Parc SA a instrăinat mai multe imobile ce făceau parte din activul ''Ciuperceasca',  potrivit unui comunicat DNA remis redacţiei.

Totodată, procurorii au dispus trimiterea in judecată a fostului președinte al Consiliului Județean Prahova, Anghel Florin Serghei, pentru instigare la abuz, cat şi a fostului președinte al Consiliului de Administrație al S.C. Plopeni Industrial Parc S.A, imputernicit cu atribuții de director general, Dănuţ Marcel Cornea, acuzat de abuz in serviciu.

Prejudiciul total produs in dauna SC Plopeni Industrial Parc SA este de aproape 18,7 milioane lei (in care este inclus prejudiciul cauzat prin vanzarea activului ''Ciuperceasca'').

Citește aici: 

La o săptămană de la depunerea jurămantului, Andreea Cosma, fiica baronului de Prahova, nu a adus actele pentru validarea mandatului de deputat

DEZVĂLUIRI. Candidați pătați pe listele PSD. Baronul penal de Prahova iși bagă beizadeaua in Parlament. Andreea Cosma e judecată pentru complicitate la abuz in serviciu

comenteaza sau vezi comentarii /* (c)


(310 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Fiica fostului pre?edinte al CJ Prahova, deputatul PSD Andreea Cosma, judecata la ICCJ | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.78042912483215 seconds.