Miercuri, 01 Februarie 2017 - 05:29 AM Aleg.RO: Dragnea, despre ordonantele pe Justitie: S-a ajuns ca in povestea Petrica si lupul. Ministrii sa decida lucrurile in care cred

Publicat de: ---

Kamikaze

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, la Parlament, referitor la ordonantele privind gratierea si modificarea Codurilor penale, ca s-a ajuns ca in povestea „Petrica si lupul”, iar ministrii trebuie sa decida lucrurile in care cred ei, si nu in care cred altii, deoarece reprezinta un guvern legitim, rezultat dintr-un vot al Parlamentului .

Foto: Romania TV Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

Intrebat ce face Guvernul cu cele doua proiecte de OUG privind justitia, Liviu Dragnea a spus ca Guvernul trebuie sa ia o decizie in privinta aceasta deoarece nu se mai vorbeste despre temele economice.

„Cu siguranta nu comunic (nu vorbeste cu Guvernul in privinta ordonantelor pe justitie – n.r.). Alt clasic in viata a spus "guvernul meu", eu nu am spus niciodata. In povestea asta am ajuns ca in povestea "Petrica si lupul". Va asigur ca atunci cand o sa avem ceva, daca vom avea vreodata ceva de la Guvern adoptat in privinta asta, o sa comentez fara probleme. Dar vreau sa comentez ceva care exista, ceea ce astept eu si care asteapta toti cei care ne-au votat de la acest Guvern este sa decida si in privinta asta trebuie sa ia o decizie. Ori ia o decizie ca nu decid nimic, ori iau o decizie ca adopta ceva, dar sa decida pentru ca nu se mai vorbeste de temele economice. Sunt ogramada de masuri economice si sociale pe care le-am adoptat si pe care urmeaza sa le adoptam si in tot acest baraj de comunicare nu mai putem comunica aceste lucruri”, a subliniat presedintele Camerei Deputatilor.

Liviu Dragnea a sustinut ca „i-a rugat” pe membrii Guvernului sa inchisa subiectul ordonantelor pe Justitie si sa decida lucrurile in care cred ei, si nu altii.

„Rugamintea mea la ei a fost, si este in continuare, sa inchida acest subiect intr-un fel sau altul. De asemenea, sa decida lucrurile in care cred ei, nu in care cred altii sau lucruri in care nu cred altii pentru ca trebuie sa inteleaga ca reprezinta un Guvern legitim, rezultat dintr-un vot al Parlamentului, un Parlament ales in mod legitim si democratic si trebuie sa exercite prerogativele acestei pozitii constitutionale pe care o au”, a completat presedintele PSD.

Fiind intrebat daca este suparat pe modul in care a comunicat pana acum ministrul Justitiei, Liviu Dragnea a spus ca este suparat pentru ca, in loc sa comunice temele econimice, este intrebat despre ordonantele privind gratierea si modificarea Codurilor penale.

„Nu pot sa spun ca sunt suparat. Sunt suparat pentru faptul ca este o perioada de timp de o saptamana, de doua saptamani, cand in loc sa comunicam temele economice pe care le indeplinim punct cu punct, nu mai avem loc sa comunicam aceste lucruri pentru ca la fiecare intalnire eram intrebat de aceste lucruri. Cred ca trebuie sa inchida intr-un fel subiectul acesta intr-un fel sau altul”, a conchis presedintele Camerei Deputatilor.

CITESTE SI: Sedinta de Guvern marti seara pentru proiectul de BUGET 2017. Birourile permanente ale camerelor Parlamentului se reunesc la ora 21.00


(294 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Kamikaze

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Kamikaze:

Dragnea, despre ordonantele pe Justitie: S-a ajuns ca in povestea Petrica si lupul. Ministrii sa decida lucrurile in care cred | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.50547289848328 seconds.