Luni, 27 Februarie 2017 - 06:07 AM Aleg.RO: Fostul deputat Cristian Rizea ramane sub control judiciar, dar poate parasi tara

Publicat de: ---

Antena 3

Cristian Rizea poate parasi tara, dar este in continuare sub control judiciar . Aceasta este decizia luata de judecatorii Instantei suprema care au mentinut masura controlului judiciar pentru fostul deputat, dar i-au admis cererea de ridicare a obligatiei de a nu parasi tara.

Rizea ramane asadar in continuare cu obligatia sa se prezinte la sectia de politie in zilele stabilite prin programul de supraveghere si in fata instantei ori de cate ori este chemat, dar si cu interdictia de a comunica cu martorii din dosar.

Fostul deputat a fost trimis in judecata in martie anul trecut, pentru trafic de influenta, spalare de bani si influentare a declaratiilor.

El ar fi primit 300.000 de euro de la un afacerist ca sa intervina la RA-APPS pentru retrocedarea unui teren intr-o zona rezidentiala din Bucuresti si la Primaria Chiajna pentru un teren aflat in litigiu.

Decizia nu este insa definitiva si poate fi contestata tot la Înalta Curte de Casatie si Justitie.

 


(296 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Fostul deputat Cristian Rizea ramane sub control judiciar, dar poate parasi tara | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.0986490249634 seconds.