Vineri, 07 Aprilie 2017 - 05:27 AM Aleg.RO: Liviu Dragnea: Nu am de gand sa cer excluderea lui Victor Ponta din partid. Ca sa excluzi un membru, acesta trebuie sa faca lucruri foarte grave

Publicat de: ---

romanialibera

Pre?edintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, dupa ?edin?a CExN, ca nu va cere excluderea din partid a deputatului Victor Ponta . ?eful PSD a mai adaugat ca o astfel de masura trebuie luata doar in cazul in care un social-democrat se face vinovat de lucruri foarte grave.

\'Pentru ca sunt consecvent (...) Am spus de la inceput ca nici nu am de gand sa cer lucrul acesta, am si rupt acea intentie de demisie si le-am spus si colegilor mei ca nu cred ca asta e problema noastra acum. Imi asum eu sa fiu injurat si jignit. Nu vrem sa introducem aceasta problema in dezbaterea partidului. 

Si in cazul lui Valeriu Zgonea am avut aceeasi pozitie. Numai ca acum mi-am impus autoritatea. Atunci am iesit din sala, am lasat colegii, eu cerandu-le sa nu ajungem la excludere, pentru ca eu greu sustin sau initiez excluderea unui membru de partid, indiferent care ar fi acela.

Excluderea lui Mircea Geoana a fost o gre?eala, cred ca ?i excluderea lui Marian Vanghelie a fost o gre?eala. Ca sa excluzi un membru din partid trebuie sa faca lucruri foarte grave\', a declarat Liviu Dragnea.

comenteaza /* (c)


(253 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Liviu Dragnea: Nu am de gand sa cer excluderea lui Victor Ponta din partid. Ca sa excluzi un membru, acesta trebuie sa faca lucruri foarte grave | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5456759929657 seconds.