Vineri, 07 Aprilie 2017 - 05:27 AM Aleg.RO: Liviu Dragnea: Am fost asigurat ca in doua saptamani se va prezenta draftul final al Fondului Suveran de Dezvoltare

Publicat de: ---

romanialibera

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al social-democratilor, a declarat, joi, ca in cadrul intalnirii pe care a avut-o cu membrii Guvernului, ministrul Economiei l-a asigurat ca, in doua saptamani, va veni cu draftul final al Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii . Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, la randul sau, ca termenul pentru finalizarea acestui proiect este finalul trimestrului doi.

\'La prima intalnire cu Guvernul, domnul Mihai Tudose ne-a asigurat ca in doua saptamani de zile vine cu draftul final al Fondului Suveran\', a declarat seful PSD.

Premierul Sorin Grindeanu a tinut sa precizeze ca acest proiect trebuie finalizat pana la finalul trimestrului doi.

\'Dupa cum stiti, finalul trimestrului doi este termen pentru finalizare. Pana atunci trebuiau facute si parcurse niste etape, la fel ca la Legea salarizarii. La finalul trimestrului doi trebuie, ca si masura, realizarea Fondului Suveran\', a subliniat Sorin Grindeanu. 

comenteaza /* (c)


(193 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Liviu Dragnea: Am fost asigurat ca in doua saptamani se va prezenta draftul final al Fondului Suveran de Dezvoltare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55227303504944 seconds.