Marți, 11 Aprilie 2017 - 05:06 AM Aleg.RO: Dan Sova: Cand am fost la permise, am intrat pe usa principala si m-am dus la un ghiseu gol

Publicat de: ---

Antena 3

Fostul senator Dan Sova a declarat, luni dimineata, referitor la acuzatiile potrivit carora ar fi fost ajutat sa intre in fata la coada de la permise, ca si-a facut dosarul cu o saptamana inainte si ca s-a dus la un ghiseu gol .

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

"Mi-am facut dosarul ca orice cetatean al Romaniei, cu o saptamana inainte sa ma prezint. In ziua in care am fost acolo, am intrat pe usa principala si m-am dus la un ghiseu la care nu se afla nici macar o persoana. Un ghiseu gol. Cel care a scris ce a scris, nu stiu cine a scris, solicitati-i o poza cu persoana la coada in fata careia m-am bagat", a declarat fostul senator Dan Sova, la iesirea de la instanta suprema.

Doi lucratori ai Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) sunt cercetati disciplinar dupa ce ar fi facilitat preschimbarea permisului de conducere pentru fostul senator PSD, Dan Sova, a anuntat vineri DRPCIV.

"In urma aspectelor semnalate in data de 06.04.2017, cu referire la activitatea de preschimbare a permiselor de conducere de catre Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din cadrul Institutiei Prefectului jud. Ilfov, la nivelul unitatii noastre s-au declansat inca din cursul serii de ieri verificari ale acestor aspecte. Din verificarile efectuate a rezultat faptul ca doi lucratori din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Ilfov, respectiv DRPCIV ar fi facilitat efectuarea unei operatiuni de preschimbare a permisului de conducere al unei persoane. Precizam ca nicio persoana cu functie de conducere nu a avut cunostinta de aceasta situatie. Avand vedere aceste aspecte, a fost declansata procedura de cercetare disciplinara care va stabili existenta sau inexistenta unei abateri disciplinare si aplicarea, dupa caz, a sanctiunilor, conform prevederilor legale", se arata intr-un comunicat de presa al DRPCIV.

Reprezentantii Directiei au confirmat ca este vorba despre cazul fostului senator Dan Sova.

Fostul parlamentar a fost surprins in timp ce ar fi fost ajutat sa "sara' randul pentru a-si preschimba permisul auto. Deputatul USR Cornel Zainea a postat pe Facebook mai multe fotografii in acest sens.

"Este o zi normala de joi in care merg sa-mi schimb permisul auto ce va expira in aceasta luna. Pare destul de aerisit; semn bun imi zic, dupa scandalul cu Tariceanu, cei de la Politie, au luat masurile necesare pentru a fluidiza cererile. Dupa ce platesc taxa la un ghiseu unde sunt lipite zeci de foi printate pe un perete, iau un bon de ordine si ma asez la coada. Aveam 5 persoane in fata, 2 ghisee erau functionale. Asadar un timp de asteptare foarte mic. Deodata surprind o scena care imi taie rasuflarea: un domn care presupun ca e un angajat la DRCPIV, il baga scurt in fata pe cineva venit de curand. Incerc sa imi amintesc fata teribil de cunoscuta a VIP-ului, apoi dintr-o data ma luminez: Dan Sova, chiar el! La iesirea lui din cabina nu apuc sa-i fac o poza inainte sa-si puna foarte rapid ochelarii de soare la ochi, omul e versat! Ca un veritabil jurnalist de investigatie ii urmaresc afara si il vad pe cercetatul penal multumindu-i cu o strangere de mana "pilei" care l-a ajutat sa nu-si iroseasca 7 minute din viata stand la rand ca o persoana normala. Nu stiu ce concluzie sa trag dar ma intreb daca vom reusi vreodata sa ne vindecam de aceste metehne.P.S. Evident ca n-am avut toate actele necesare din prima, mi-au lipsit vreo 2 copii xerox. Totusi personalul e tanar, civilizat, operativ. Pacat ca sunt fotati sa faca asemenea matrapazlacuri", a scris deputatul USR pe Facebook, concluzionand postarea cu hastag-ul #ziuacasmecherii.


(269 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Dan Sova: Cand am fost la permise, am intrat pe usa principala si m-am dus la un ghiseu gol | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53318500518799 seconds.