Marți, 26 Iulie 2005 - 06:55 PM Aleg.RO: Vot de încredere acordat premierului Călin Popescu Tăriceanu

Publicat de: ---

AMOS News <IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/sigle/PNL.gif" align=left>Marți seara a avut loc Delegația Permanentă a PNL, în cadrul căreia premierului Călin Popescu Tăriceanu, i s-a acordat un votul de încredere - 63 voturi pentru, șapte împotrivă și două abțineri, pentru ca acesta să-și asume întreaga răspundere politică pentru transformarea României într-o țară europeană. Printre prioritățile ce se află în atenția PNL, după cum afirmă premierul, se numără refacerea țării după inundații și integrarea europeană, privită ca o responsabilitate la care trebuie ca PNL să se implice nu doar la nivel național.

Întrebat despre relația cu Theodor Stolojan, Tăriceanu a reiterat faptul că de câte ori va fi cazul, Stolojan va fi 'oricând extrem de binevenit' pentru a ajuta sau a-și spune părerea în legătură cu orice problemă cu care s-ar putea confrunta partidul.

Cu toate acestea, Călin Popescu Tăriceanu a dezaprobat acțiunea solitară a consilierului prezidențial de a se întâlni cu anumiți membrii din partid, iar la Delegația Permanentă: 'am înțeles că dl. Stolojan nu dorea să participe', spune premierul.


(417 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Vot de încredere acordat premierului Călin Popescu Tăriceanu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56065893173218 seconds.