Luni, 10 Ianuarie 2005 - 02:00 PM Aleg.RO: Liderul filialei PNL Covasna nu-și mai dă demisia

Publicat de: Marius NEGULESCU

AMOS News Liderul PNL Covasna, Ioan Bălan are de gând să-și facă zile negre șefului său Călin Popescu Tăriceanu, el anunțând luni că nu va mai demisiona din funcția politică pe care o deține în partid. Bălan a afirmat că a afirmat că a decis să nu-și mai înainteze demisia din această funcție politică, pentru a putea sta “cu sula în coastele lui Tăriceanu”. “Nu-mi voi da demisia. Dacă domnul prefect a uitat să depună jurământul, și eu voi uita să îmi înaintez demisia”, a mai spus Bălan.

Liderul PNL Covasna a criticat din nou guvernul Tăriceanu, acuzându-l de lipsă de realism, prin modul în care au gestionat problema prefecturii județene. “De nenumărate rânduri, UDMR a mimat democrația, dar, din păcate, păcălesc foarte ușor. S-a dat o lovitură puternică județului nostru, în special prin domnul prim-ministru, fiindcă prin acest gest democrația este sfărâmată”, a apreciat liderul liberalilor din Covasna.

Bălăn consideră că numirea unui prefect UDMR nu servește decât unui grup restrâns de oameni. “S-a ajuns la privatizarea politicii, una se întâmplă în procesul electoral și alta după. Tot votul nostru a fost sfărâmat în urma unor negocieri la nivel central”, a adăugat Ioan Bălan, arătând că nu se teme de eventualele repercursiuni care pot veni din partea conducerii centrale.


(976 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Marius NEGULESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Liderul filialei PNL Covasna nu-și mai dă demisia | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.65112709999084 seconds.