Luni, 31 Octombrie 2005 - 12:30 AM Aleg.RO: PSD câștigă mai bine în opoziție

Publicat de: Mirela LEONTE

AMOS News <IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/sigle/PSD.jpg" align=left vspace=5>Alianța D.A. își duce propriul război la Brașov. Dincolo de insinuările din ce în ce mai dese din ultima perioadă privind nefuncționalitatea „parteneriatului” PD – PNL, atacurile sunt acum cu țintă precisă. Vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Vasile Butaru (PD), a rămas de săptămâna trecută fără drept de semnătură, replica acestia fiind una extrem de dură la adresa președintelui CJ, Aristotel Căncescu (PNL).

„S-a tot vorbit că Brașovul are doi gospodari. Dar există numai unul singur, iar acesta este George Scripcaru (primar al Brașovului, lider PD - n.r.). Al doilea ar trebui să fie la nivelul județului, dar nu este așa. Aici nu s-au făcut multe investiții care ar fi fost necesare și nici nu se întrevede să se facă ceva în acest sens”, a declarat Butaru. Acuzațiile merg până la… Alianța PNL - PSD„Noi am încercat să alocăm banii în funcție de necesitățile fiecărei localități și nu pe criterii politice. Dar, lucrurile stau altfel”, a spus vicepreședintele CJ. Potrivit acestuia, în ultimele două luni, septembrie și octombrie, primăriile cu primari PD au primit 6 miliarde de lei, cele cu primari PNL au primit 15,9 miliarde de lei, iar cele cu primari PSD au primit 16,4 miliarde de lei.

Auzind și această declarație, președintele PD, Emil Boc a cerut ca aceste disfuncționalități din cadrul Alianței D.A, Brașov ar fi bine să fie rezolvate pe plan local, prin colaborare și comunicare între parteneri. „Dacă nu se poate rezolva aici se va ajunge la București, la mediere. Ceea ce pot spune sigur este faptul că noi nu putem coabita cu PSD cât suntem parte din Alianța «Dreptate și Adevăr». PSD să stea în opoziție, acolo unde îi este locul”, a explicat, ferm, Emil Boc.


(778 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Mirela LEONTE


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PSD câștigă mai bine în opoziție | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.91659212112427 seconds.