Luni, 07 Noiembrie 2005 - 09:20 AM Aleg.RO: Geoană: PSD trebuie să fie pregătit pentru un eventual moment al alegerilor anticipate

Publicat de: Andrei DINU

AMOS News <IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/images/FiguraZilei/GeoanaMirceaW60x.jpg" align=left vspace=5>Presedintele PSD, Mircea Geoana spune ca social democratii trebuie sa fie pregatiti pentru un eventual moment al alegerilor anticipate, iar filialele partidului pregatite pentru o astfel de posibilitate. „Initial am fost total impotriva alegerilor anticipate din cauza momentului in care a fost pus in discutie acest subiect. La acel moment, pe de o parte, ne confruntam cu criza provocata de inundatii si, pe de alta parte, simteam presiunea Raportului de tara care putea pune in pericol integrarea Romaniei in Uniunea Europeana.

Cu totii constatam acum instabilitatea politica din tara din cauza faptului ca actuala coalitie e atomizata si tinde sa se destrame. PSD trebuie sa fie pregatit pentru un eventual moment al alegerilor anticipate, iar organizatiile judetene trebuie sa fie mobilizate", a spus Geoana.

El afirma ca PSD trebuie sa fie pregatit pentru momentul in care va reveni la guvernare.

"PSD trebuie sa-si creioneze inca de acum strategiile si tot mai multi membri ai partidului trebuie sa se implice”, a declarat presedintele PSD, Mircea Geoana.


(459 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Andrei DINU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Geoană: PSD trebuie să fie pregătit pentru un eventual moment al alegerilor anticipate | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54181694984436 seconds.