Vernisaj Ana Ștefania Andronic (BUZU): Another Language (plus), la Biblioteca Națională

(303 cuvinte în acest text)
(1572 afișări)  Tipărire

Marți, 29 octombrie, ora 19.00, în spațiul expozițional Symposium de la Biblioteca Națională (Bd. Unirii 22) are loc vernisajul celei mai recente expoziții de pictură-grafică a tinerei artiste plastice Ana Ștefania Andronic (BUZU).


Grupate sub genericul “Another Language (plus)”, peste 30 de lucrări realizate în tehnici inedite și cu efecte plastice surprinzătoare aduc în fața publicului românesc noul trend din creația sa, prezentat în premieră, în iarna 2012/2013 la prestigioasa galerie CHROM din Bochum, Germania.

Ana Ștefania Andronic (BUZU) propune iubitorilor de artă abordarea fenomenului dintr-un unghi inedit, care conferă valențe neașteptate prin simbolistica subtilă a unui domeniu ce părea rezervat decorațiunilor. Pe lângă lucrările prezentate la Bochum, ce pot fi vizionate și în variantă UV, Ana Ștefania Andronic propune și câteva replici moderne la abstracționismul clasic, ce dezvăluie capacitatea artistei de a reinterpreta nu doar o tehnică, ci și un fenomen artistic.


Aceasta este cea de-a cincea expoziție pe care o prezintă artista în ultimii cinci ani, în care a fost prezentă pe simeze la Sofitel (2009), “2 în 1” la Centrul Cultural al Armatei (2011), “Atitudini” la Palatul Parlamentului (2011) și “Another Language” la Bochum, Germania (2012-2013) și The Woman Way la Imbold Galerie (2013).


Absolventă a Universității de Arte, secția grafică (clasa prof. Mircia Dumitrescu), Ana Ștefania Andronic (BUZU) a fost în atenția iubitorilor artei plastice prin participările sale la expoziții de grup și evenimente artistice și prin dezvoltarea unor tehnici inedite de pictură pe textile, obiecte decorative și decorație murală.Această expoziție se desfășoară sub egida Ministerului Culturii și a Bibliotecii Naționale a României, având ca sponsori CATENA pentru Artă, ROMFRACHT, Fundația AlegRO și, ca parteneri media: SENSO TV, IMBOLD Galerie și Agenția de Presă AMOS News.


Expoziția va putea fi vizionată zilnic, de luni până vineri, între orele 10 – 18, până la data de 11 noiembrie 2013.  

  
[ Înapoi la Acțiuni | Index secțiuni ]
Page created in 0.31639909744263 seconds.