Senatorul PNL Norica Nicolai se opune fuziunii cu PD [1]

Senatorul liberal Norica Nicolai a anunțat că se va opune fuziunii cu PD. Ea a afirmat, duminică, la Cluj că în delegația permanentă a PNL va vota împotriva acestei fiziuni.

Norica Nicolai a precizat, într-o conferință de presă că în PNL se înregistrează două curente: unul care se împotrivește total fuziunii cu PD, iar altul care dorește o fuziune prin absorbție, sub numele de PNL. Senatorul clujean a numait această ultimă variantă „opțiunea polticoasă” a membrilor PNL.

Ea a precizat și că împotriva fuziunii s-au declarat, deja, organizația București a PNL, precum și alte trei filiale județene - cele din Prahova, Constanța și Bistrița-Năsăud. Opozanții fuziunii consideră că protocolul Alianței trebuie respectat, iar cele două formațiuni să rămână împreună la guvernare până în anul 2008.

Conducerea filialei clujene a Partidului Național Liberal nu a luat încă o decizie. Un răspuns final din partea PNL va fi făcut priblic în 24 februarie.


Publicat de : Francisc MĂDĂRĂȘAN
Data publicării: 13 Feb 2006 - 07:22
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=14533&titlu=Senatorul_PNL_Norica_Nicolai_se_opune_fuziunii_cu_PD