Iorgovan se va sfatui cu Oprescu inainte de a candida impotriva lui Nastase [1]

Senatorul PSD Antonie Iorgovan nu mai este sigur ca il va concura pe seful sau de partid, Adrian Nastase, la presedintia executiva a formatiunii pesediste.

Si aceasta nu pentru ca ar fi cazut la pace cu dusmanul sau cel mai inversunat, ci din motive de strategie. Iorgovan sustine ca, atunci cand a anuntat ca se va inscrie in cursa pentru ocuparea functiei de presedinte executiv, nu stia ca si Sorin Oprescu vizeaza acest post. "Nu vrem sa disipam voturile intre noi doi. Trebuie sa ne sfatuim si sa punem la cale un atac concertat", a afirmat Iorgovan. Ca atare, el se va sfatui cu Oprescu si vor stabili cine se va confrunta direct, la congres, cu Adrian Nastase. "Vom vedea si care dintre noi este mai popular. Vor veni oameni din partid si ne vor spune: "Candideaza tu, Antonie!" sau "Candideaza tu, Sorine!"". Senatorul pesedist declarase cu doar o zi inainte ca nu il va slabi pe Adrian Nastase: "Unde candideaza Nastase, hop si eu!". Aceasta intentie l-a enervat peste masura pe actualul presedinte pesedist, care s-a declarat satul de "mitocaniile" lui Iorgovan. In replica, senatorul a sustinut ca "ar fi prea mult pentru Nastase sa fie si portar la partid". Ultimul cuvant l-a avut Nastase, care a afirmat ca Antonie Iorogvan are probleme cu neuronii.

Publicat de : L.R.
Data publicării: 24 Feb 2005 - 08:05
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=1462&titlu=Iorgovan_se_va_sfatui_cu_Oprescu_inainte_de_a_candida_impotriva_lui_Nastase