Biroul Permanent al Senatului amână predarea "Raportului CIA" [1]

SenatBiroul Permanent al Senatului a decis, miercuri, 15.02.2006, prelungirea până la data de 10 aprilie 2006, a termenului de predare a Raportului Comisiei de anchetă privind investigarea declarațiilor cu privire la existența unor centre de detenție CIA sau a unor zboruri ale avioanelor închiriate de CIA, pe teritoriul României.

Senatorul Norica Nicolai, președintele comisiei, a solicitat prelungirea termenului motivând că există un volum foarte mare de documente ce trebuie studiat de la Ministerul Apărării Naționale și la Direcția Generală de Aviație a Ministerului Transporturilor, Construcțiilor și Turismului.

Comisia mai trebuie să ia legătura - potrivit cererii depuse la BP - cu reprezentanți ai Comisiei de investigare a problematicii avioanelor USCIA, instituită în cadrul Parlamentului Europei.

Mai mult, conform Noricăi Nicolai, membrii comisiei trebuie să se deplaseze și la Aeroportul "Mihail Kogălniceanu" pentru a discuta cu personalul de aici și este nevoie de audieri suplimentare.


Publicat de : Dana LASCU
Data publicării: 16 Feb 2006 - 07:11
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=14699&titlu=Biroul_Permanent_al_Senatului_amana_predarea___Raportului_CIA__