Gigi Becali a fost achitat în procesul cu senatorul Radu Berceanu [1]

Gigi BecaliSentința dată de Judecătoria Sectorului 3 București, prin care "latifundiarul din Pipera", Gigi Becali, a fost achitat în procesul de calomnie și insultă intentat de democratul Radu Berceanu, a fost menținută, miercuri, 15.02.2006, de Tribunalul Municipiului București. Mai mult, Instanța respins toate recursurile făcute în acest caz.

Potrivit deciziei anterioare a instanței inferioare, Gigi Becali era obligat să-i plătească lui Radu Berceanu suma de 50 de milioane de lei vechi, aceasta reprezentând daune morale și suma de 53 de milioane lei vechi, reprezentând cheltuielile de judecată.

Avocații controversatului om de afaceri au constestat suma la plata căreia Gigi Becali a fost condamnat cu titlu de daune morale.

Și Radu Berceanu a contestat decizia instanței prin care Gigi Becali a fost achitat pentru calomnie, pentru că această faptă nu ar fi fost săvârșită din intenție.

Ambele recursuri au fost însă respinse de către Tribunalul Municipiului București.


Publicat de : Dana LASCU
Data publicării: 16 Feb 2006 - 07:11
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=14703&titlu=Gigi_Becali_a_fost_achitat_in_procesul_cu_senatorul_Radu_Berceanu