În Caraș Severin, averile consilierilor locali nu sunt la vedere [1]

Declarațiile de avere ale consilierilor locali din orașele județului Caraș Severin nu sunt publicate pe internet. Conform legislației în vigoare, averile consilierilor locali trebuiau să fie publicate pe pagina de Internet a fiecărei primării, până în data de 29 decembrie 2005.

Cu toate acestea, nici ieri site-urile primăriilor orașelor din județ nu erau actualizate de cel puțin șase luni, iar declarațiile de avere ale consilierilor locali lipsesc cu desăvârșire.

Funcționarii de la primării spun că declarațiile de avere ale consilierilor locali sunt trimise, pe suport magnetic, la Consiliul Județean Caraș-Severin, pe a cărui pagină de Internet trebuie să apară, conform legii, și declarațiile de avere ale consilierilor locali.

Primăria Reșița a informat că declarațiile de avere ale primarului, viceprimarilor și consilierilor locali vor fi afișate în curând.

La celelalte primării, paginile de Internet nu mai sunt actualizate din 2003.


Publicat de : Vali POPOVICI
Data publicării: 17 Feb 2006 - 07:17
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=14721&titlu=In_Caras_Severin__averile_consilierilor_locali_nu_sunt_la_vedere