Marius Lazăr îi aruncă lui Victor Ponta mănusa [1]

Marius Lazăr, membru în Consiliul National al PSD, i-a adresat, ieri, presedintelui TSD, Victor Ponta, o scrisoare deschisă în care îi propune vicepresedintelui PSD, câteva teme de meditatie.


Ponta este acuzat că are un comportament similar cu defectele pe care le sesizează si le înfierează numai la ceilalti: „oportunism, arogantă, dispret fată de democratie". „Nu urmăresti decât conservarea acelorasi realităti viciate împotriva cărora, declarativ, lupti, dorind să înlocuiesti doar măstile si găstile", se arată în scrisoare.
Lazăr îl acuză pe cel pe care îl consideră „implantat în fruntea unei organizatii politice fără a sti nimic despre ea" că a prejudicat, prin modul în care a condus TSD, întregul partid de un scor mai bun la alegerile parlamentare si prezidentiale si că este principalul responsabil pentru „promovarea unei juvenilocratii clientelare de partid". „Bătălia ta pentru promovarea tinerilor se arată a fi una exclusiv pentru functii, pentru onoruri golite de proiecte, responsabilităti si initiative. Ai sustinut promovarea unor tineri în structurile de conducere ale PSD, în Guvern, Parlament, în consiliile locale, pe criterii subiective, exclusiviste, de supunere neconditionată, fără nici o selectie riguroasă sau judecată de valoare, impunând ca unică regulă de functionare relatia client-patron", sustine Lazăr care adaugă că, sub bagheta lui Ponta, TSD nu a initiat nici un fel de proiect, nici pentru tinerii din România, nici la nivel parlamentar.
Lazăr consideră că Ponta este „un dictatoras cu iluzii de tiran", care îi exclude din organismele de conducere pe cei care gândesc altfel si face presiuni pentru ca „soldăteii si păpusile sale de ceară" să ajungă în functiile promise. „Folosesti acest grup de tineri numai pentru a-ti atinge obiectivele personale, prin presiuni politice si santaj moral la adresa liderilor partidului, mai cu seamă a celui care ti-a dat o sansă unică si încredere nemeritată. «Revolutia» ta împotriva «tatălui» e cel putin amorală. Păcatele lui le-ai mostenit repede, virtutile, nu", se arată în scrisoare.

Publicat de : ---
Data publicării: 28 Feb 2005 - 13:18
 

Link ştire   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=1548&titlu=Marius_Lazar_ii_arunca_lui_Victor_Ponta_manusa