Băsescu nu-l vrea pe Victor Paul Dobre ministru pentru relația cu parlamentul [1]

TraianBasescu13Președintele Traian Băsescu a declarat, joi, că respinge numirea lui Victor Paul Dobre ca ministru pentru Relația cu Parlamentul. Într-o scrisoarea adresată premierul Călin Popescu Tăriceanu, președinte l-a informat că nu este de acord cu numirea lui Dobre și a cerut să desemneze o altă persoană.

Președintele Traian Băsescu a declarat, la Cotroceni, că Victor Paul Dobre trebuie să își păstreze funcția de secretar de stat pe care o deține în cadrul Ministerului Administrației și Internelor pentru că are experiență."Experiența pe care dl. Paul Dobre a acumulat-o în cursul anului trecut ar permite o acțiune mai eficientă anul acesta dacă se vor produce din nou inundații.

De altfel, în momentul de față sunt inundații deja în câteva zone din țară", a declarat Băsescu. Victor Paul Dobre a coordonat, anul trecut, activitatea Comandamentului național pentru situații de urgență. Conducerea PNL l-a nominalizat la începutul săptămânii pentru a ocupa fotoliul ministerial lăsat liber de Bogdan Olteanu, în urma alegerii sale în funcția de președinte al Camerei Deputaților, după ce Titu Gheorghiof a refuzat postul.


Publicat de : ---
Data publicării: 31 Mar 2006 - 06:58
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=16414&titlu=Basescu_nu_l_vrea_pe_Victor_Paul_Dobre_ministru_pentru_relatia_cu_parlamentul