Bihor: Primarul, șeful de post și un consilier s-au bătut în uliță [1]

Autoritățile locale din comuna bihoreană Oșorhei au fost implicate într-un scandal care s-a lăsat cu bătaie în uliță. Primarul, șeful de post, un fost consilier local și fiica acestuia s-au îmbrâncit și s-au luat de păr în văzul satului. Acum toți neagă și dau declarații cotradictorii.

După toate aparențele, fiica unui fost consilier local se afla la volanul mașinii, cu tatăl alături, când a încercat să evite o tamponare cu mașina condusă de polițistul satului. Șeful de post l-a chemat în ajutor pe primarul Ioan Codău, care în ultima vreme este implicat în diverse scandaluri și chiar cercetat penal. Fostul consilier susține că primarul și șeful de post l-au îmbrâncit și l-au luat de gât, iar fiica sa a fost trasă de păr de aceleași autorități.

Numai că un martor, consilier local și el, a declarat că șoferița era cât pe-aci să-l calce cu mașina pe polițaiul satului, după care l-a atacat. Același martor susține că tatăl fetei l-a trântit la pământ pe polițist, unde fiica sa l-a lovit de câteva ori. Primarul e ferm convins că a încercat să facă pace, trăgând-o pe fata fostului consilier de deasupra șefului de post, căruia îi dădea cu pumnii în cap. Complicata altercație va fi lămurită… la poliție, unde toți cei implicați vor da declarații.


Publicat de : Mircea STROE
Data publicării: 02 Mai 2006 - 05:29
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=17360&titlu=Bihor__Primarul__seful_de_post_si_un_consilier_s_au_batut_in_ulita