Mugur Ciuvica: Stolojan, favorizat de guvernul PSD [1]

Presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, l-a acuzat ieri pe consilierul prezidential Theodor Stolojan ca a acceptat, in timpul guvernarii PSD, înlesniri la plata datoriilor catre stat pentru o firma a familiei sale

. Si asta cu toate ca, în declaratiile sale politice, fostul lider PNL sustinea ca acordarea de reesalonari încurajeaza coruptia.
Ca urmare a acestor declaratii, Theodor Stolojan a spus pentru Realitatea Tv ca firma la care a facut referire Mugur Ciuvica „si-a achitat întotdeauna obligatiile fata de stat“.
Presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, l-a acuzat ieri pe consilierul prezidential Theodor Stolojan ca a acceptat, in timpul guvernarii PSD, înlesniri la plata datoriilor catre stat pentru o firma a familiei sale. Si asta, cu toate ca, în declaratiile sale politice, fostul lider PNL sustinea ca acordarea de reesalonari încurajeaza coruptia.

Inlesniri de 10.000 de dolari
Ciuvica precizeaza, invocând informatii primite de la ANAF, ca la 27 august 2002, Pavcrib Clabucet Sosire SRL semna cu Ministerul Finantelor Publice o conventie în baza careia firma familiei Stolojan primea înlesniri pentru plata unei datorii restante la stat de 392.800.000 lei vechi. „Înlesnirile primite de firma sunt cu atât mai jenante, cu cât suma pentru care au fost primite nu este foarte mare (aproximativ 10.000 de euro la cursul de la acea data)“, considera fostul consilier prezidential de pe vremea lui Emil Constantinescu.

Publicat de : ---
Data publicării: 09 Mai 2006 - 05:42
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=17609&titlu=Mugur_Ciuvica__Stolojan__favorizat_de_guvernul_PSD