Liberalii iau in calcul sanctionarea lui Crin Antonescu [1]

Declaratiile liderului PNL din Camera Deputatilor, Crin Antonescu, referitoare la "guvernul de intimi" pe care si l-a constituit premierul Calin Popescu Tariceanu vor fi analizate de conducerea formatiunii, a anuntat deputatul Titu Gheorghiof

. Antonescu ar putea primi o sanctiune sub forma unui avertisment sau a unei suspendari din partid, in functie de decizia pe care o vor lua liberalii la prima sedinta a Biroului Permanent al PNL.

Desi a precizat ca iesirea in presa cu astfel de acuzatii la adresa unui alt membru liberal este interzisa de codul etic al PNL, Titu Gheorghiof a refuzat sa se pronunte asupra mustrarii pe care ar putea sa o primeasca Crin Antonescu. "Il apreciez, il cunosc foarte bine, dar se mai intampla ca omul sa mai faca si astfel de declaratii. Crin Antonescu este Crin Antonescu si nimeni nu-l poate schimba", a apreciat Gheorghiof.

Mult mai dur fata de iesirea lui Crin Antonescu, deputatul de Suceava Mihai Sandu-Capra a anuntat ca nu il va mai sustine pe acesta in pozitia de lider al deputatilor PNL numai pentru ca "da bine pe sticla". "Nu-si face datoria de lider. Prezenta in cadrul parlamentului nu prea este. Faptul ca merge numai la emisiuni si arunca cu noroi in PNL nu-l scuteste de prezenta la sedintele parlamentului. Saptamana trecuta a lipsit toate zilele, fiind inlocuit de vicelider. Eu nu-i voi mai da votul", a declarat Capra, citat de Mediafax.

Antonescu l-a acuzat pe presedintele PNL ca si-a format o echipa din "colaboratori foarte apropiati", iar acum intampina dificultati in restructurarea guvernului, apreciind ca executivul lui Tariceanu raspunde "clientelei" partidelor politice.


Publicat de : Dana Carabelea
Data publicării: 27 Mai 2006 - 05:56
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=18129&titlu=Liberalii_iau_in_calcul_sanctionarea_lui_Crin_Antonescu