Consiliul Judetean Arad foloseste biroul din Germania pentru vacante [1]

CJ Arad si-a infiintat, in urma cu un an, un birou in Germania, spatiul primit de institutie de la autoritatile straine fiind situat chiar in incinta aeroportului din Frankfurt

. Decizia a fost luata pentru promovarea imaginii judetului peste hotare. Cu toate acestea, nimeni nu stie exact care este menirea infiintarii unui astfel de birou si nici ce activitate a avut acesta pana acum.

Unul dintre consilierii judeteni independenti, Attila Duka, a acuzat ieri directorii institutiilor descentralizate aradene ca folosesc spatiul respectiv ca loc de petrecere a concediilor. "Solicit conducerii Consiliului Judetean sa imi explice ce se intampla cu biroul pe care l-am deschis la aeroportul din Frankfurt, pentru ca imi face impresia ca este o acoperire pentru unele persoane care isi petrec concediile in Germania. Ne-ar interesa rezultatele activitatii acestui birou, daca activitatea de acolo s-a concretizat, daca am castigat ceva, pentru ca, totusi, s-au cheltuit bani publici", a spus Attila Duka.

Raspunsul primit din partea conducerii Consiliului Judetean a fost ca raportul ii va fi transmis, in scris, in perioada urmatoare.


Publicat de : Manea Cristina
Data publicării: 29 Mai 2006 - 05:49
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=18166&titlu=Consiliul_Judetean_Arad_foloseste_biroul_din_Germania_pentru_vacante