Primarul de Sfântu Gheorghe acuzat de deturnare de fonduri [1]

Conducerea PRM Covasna, prin președintele Gică Agrigoroaie, acuză actuala conducere a județului de nepăsare și urmărire a propriilor interese, în contextul în care județul Covasna este codaș la tot ceea ce ține de progres, transmite corespondentul AMOS News. 


„Avem cele mai proaste drumuri din țară. Împărțirea fondurilor de către Consiliul Județean se face pe criterii etnice iar aleșii nu vorbesc decât de autonomie. În momentul în care există un vice prim-ministru, trei ministere, secretari de stat și directori de agenții, toți din conducerea UDMR, afirmând că se vrea binele regiunii Covasna- Harghita și totuși aceste județe sunt la coadă, la ce anume ne putem gândi decât la indiferență și lipsă de respect față de alegător?!”, susține Agrigoroaie.

Cât despre situația Spitalului Județean de la Sfântu Gheorghe ajuns în imposibilitatea de a mai prelua pacienți în urma lipsei de fonduri, Gică Agrigoroaie vede aici vina UDMR, „o cloacă de indivizi cu interese meschine care chipurile reprezintă acest județ în Parlament”.

Piața Mihai Viteazul, aflată în paragină de ani de zile pare a fi „parafa nepăsării” primarului Albert Almos care face împrumuturi la bancă pentru reparații de drumuri, alocă fonduri de la bugetul local pentru diverse reparații dar când vine vorba de centrul orașului și Piața Mihai Viteazul rămâne impasibil.

„E evident că nu se vrea refacerea acestei Piețe, ea fiind un simbol al românismului. Albert Almos a primit în 2004 5 miliarde de lei vechi pentru reparații dar nu se vede nimic din acei bani; prin urmare, ar putea fi acuzat foarte simplu de deturnare de fonduri și nu înțeleg de ce deputatul PD de Covasna, Petre Străchinaru, nu ia măsuri în acest sens”, a mai declarat liderul PRM Covasna. 


Publicat de : Monica VAJNA
Data publicării: 09 Iun 2006 - 05:37
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=18521&titlu=Primarul_de_Sfantu_Gheorghe_acuzat_de_deturnare_de_fonduri