Consilierii ii pun bete-n roate lui Videanu la exproprieriConsilierii municipali au votat, ieri, numai unul din cinci proiecte aflate pe ordinea de zi

. Desi se aflau pe lista, doua dintre proiecte au fost amanate, pe motiv ca nu este gata documentatia. Este vorba de doua Planuri Urbanistice Zonale de importanta vitala pentru Capitala: Pasajului Basarab si noua artera Uranus. Subiecte precum Planul Urbanistic Zonal al Pasajului Basarab si largirea bulevardului Tudor Vladimirescu nu au starnit interesul alesilor locali, care nu au gasit timp sa vina sa isi exprime votul in interesul celor care i-au ales. Din cei 55 de consilieri, nu sau prezentat la sedinta decat 38. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, consilierii PSD prezenti l-au sabotat pe primarul general. Acestia s-au opus declararii pasajului drept "obiectiv de utilitate publica", lucru ce ar fi dat mana libera primarului pentru inceperea exproprierilor in zona in care urmeaza sa fie realizat Pasajul Basarab.
Desi Adriean Videanu le explicase cat de importante sunt cele doua proiecte pentru municipalitate, consilierii s-au declarat impotriva, argumentand ca "proiectul este o minciuna" si ca "s-au dublat cheltuielile, iar acum se iau terenurile oamenilor".
 
Publicat de : ---
Data publicării: 10 Iun 2006 - 07:31
 

Link știre