Liberalul Nicolae Vlad Popa, nebagat in seama de conducerea centrala [1]

Comitetul Executiv al PNL nu a luat ieri nicio masura de sanctionare a senatorului Nicolae Vlad Popa

. Cunoscut pentru declaratiile sale belicoase la adresa aripii Tariceanu din PNL, Popa nu a primit prea multa atentie din partea conducerii liberale pe motiv ca are grija filiala din care face parte sa nu-l mai puna pe listele parlamentare la alegerile urmatoare. "Vlad Popa are probleme acolo, la el, la Brasov, si nu avem de ce sa ne batem capul pentru ca nu va mai fi propus nici pe listele de europarlamentari si nici macar pe listele de parlamentari", ne-au declarat surse din PNL. Aceleasi surse ne-au confirmat ca in sedinta de ieri a venit vorba de situatia senatorului, dar ca "s-a trecut repede la alt subiect".

Senatorul Nicolae Vlad Popa, sustinator declarat al lui Teodor Stolojan, a criticat duminica decizia parlamentului de a nu valida demisiile sefilor SRI si SIE, considerand-o neconstitutionala. Desi Popa a mai avut declaratii care sa contrazica dorintele liberalilor, pana in prezent acesta nu a fost sanctionat de conducerea centrala a partidului, asa cum s-a intamplat cu deputatii Cristian Boureanu si Raluca Turcan.


Publicat de : Mihaela Dinca
Data publicării: 01 Aug 2006 - 05:55
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=19836&titlu=Liberalul_Nicolae_Vlad_Popa__nebagat_in_seama_de_conducerea_centrala