Președintele Consiliului Județean Argeș amnezic pentru o zi [1]

Deși are doar 61 de ani, președintele Consiliului Județean Argeș , Constantin Nicolescu, poate fi considerat un om încă tînăr. Tocamai de aceea, amnezia temporară de care a dat marți dovadă nu poate fi explicată, informează corespondentul AMOS News.

Întrebat ce lucrări importante a efectuat firma General Trust a omului de afaceri Cătălin Spătaru, înainte de a cîștiga licitația pentru asfaltarea drumului județean Popești-Izvoru, Constantin Nicolescu a spus că habar nu are despre firma în cauză.

Firma General Trust a cîștigat ilegal licitația pentru asfaltarea a 20 de kiloemtri pe drumul Popești -Iuvoru. Patronul Cătălin Spătaru, un apropiat al conducerii PSD Argeș, s-a asociat cu firma patronilor de la Euroconstruct , deoarece avea nevoie de o umbrelă. Și aceasta deoarece General Trust nu ar fi avut dreptul de a participa la licitație din cauză că nu a executat nici măcar o lucrare de anvergură care să-i permită să se prezinte la o licitație de amploare.

Pentru efectuarea lucrării, Cătălin Spătaru va primi de la Consiliul Județean Argeș circa 78 de miliarde de lei, adică mai mult de un sfert din banii alocați în acest an pentru asfaltarea drumurilor județene.
Publicat de : Petre NIȚU
Data publicării: 02 Aug 2006 - 05:57
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=19844&titlu=Presedintele_Consiliului_Judetean_Arges_amnezic_pentru_o_zi