Oprisan pierde controlul consiliului judetean [1]

Marian Oprisan a pierdut ieri controlul Consiliului Judetean Vrancea in favoarea actualei puteri, dupa ce 20 de consilieri judeteni au votat in sedinta ordinara impotriva propunerilor sale, fapt de neconceput pana acum

.

 In ultimele saptamani, PSD Vrancea a pierdut sase consilieri judeteni, fapt care a inclinat balanta deciziei in favoarea actualei puteri.In timpul sedintei de ieri, Oprisan a propus invalidarea mandatelor consilierilor demisionari din partidul sau, spunand ca sedinta este ilegala cu participarea acestora.

In replica, Alianta a cerut scoaterea proiectului de pe ordinea de zi, votul final fiind 22 la 12 in favoarea actualei puteri. Votul arata ca s-a schimbat geometria politica a CJ Vrancea, intrucat PD si PNL au facut alianta cu PC si PNG.

Tot in sedinta de ieri, consilierii au votat pentru constituirea unei comisii care sa verifice activitatea financiara a CJ din ultimii ani, dat fiind ca presedintele Marian Oprisan si vicepresedintele Mircea Diaconu au fost trimisi in judecata, alaturi de cinci functionari, pentru producerea unui prejudiciu de 80 de miliarde de lei la buget.

Senatorul Jan Vranciu, presedintele PD Vrancea, a declarat ca, in functie de concluziile comisiei, se va propune schimbarea conducerii CJ Vrancea.


Publicat de : ---
Data publicării: 03 Aug 2006 - 05:30
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=19871&titlu=Oprisan_pierde_controlul_consiliului_judetean