'Traseiști' politici de Brăila [1]

Patru consilieri municipali și județeni brăileni au migrat de la un partid la altul deși și-au câștigat funcția în aparatul administrativ cu ajutorul altei formațiuni politice, transmite corespondentul AMOS News.

Lucian Căprariu a candidat la alegerile din 2004 la funcția de consilier local din partea Partidului Conservator. Un an mai târziu, acesta a migrat către Partidul Popular Creștin Democrat, filiala Brăila.

În ceea ce-i privește pe consilierii județeni Petru Pavel Ganciu, Peter Mitu și Andrei Ritzinger, toți trei au făcut parte înainte de alegerile din 2004 din Partidul Național Liberal, aceeași formațiune politică din care face parte și primarul Brăilei, Constantin Cibu.

La scurt timp, aceștia au migrat către Fundația Mileniul 3, o formațiune politică care a funcționat doar la Brăila. Anul trecut, cei trei consilieri județeni s-au reîntors la Partidul Național Liberal.
Publicat de : Florentina CRISTIAN
Data publicării: 10 Aug 2006 - 07:33
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=20048&titlu='Traseisti'_politici_de_Braila