Basescu a dat nas in nas cu Lavinia Sandru

INTALNIRE

. Presedintele Traian Basescu a avut o surpriza la calatoria cu vaporul pe Dunare pentru ca s-a intalnit cu adversara sa Lavinia Sandru, despre care nu stia ca este invitata la acelasi eveniment.

Presedintele Traian Basescu a retrait, pret de o ora si ceva, cei mai frumosi ani din viata lui. Adica s-a urcat din nou la bordul unei nave si a calatorit pe Dunare. S-a dus sa ii invete pe turisti cum sa adune gunoaiele si mizeria din Delta ca sa arate si Romania altfel. La actiunea cu pricina, Basescu i-a luat prin surprindere pe organizatori. Desi primise invitatia cu ceva timp in urma, seful statului nu a confirmat nimic pana in dimineata plecarii navei. Surse apropiate presedintelui spun ca acesta si-a adus aminte

Presedintele si-a amintit de vremurile in care era marinar

brusc marti dimineata ca este invitat in Delta si a sunat angajatii de la SPP care l-au teleportat la Tulcea cu elicopterul. In graba fiind, presedintele nu a mai apucat sa se intereseze cine sunt celelalte VIP-uri care participa la actiune. Asa ca in momentul in care a vrut sa urce pe punte a dat nas in nas cu Lavinia Sandru, adica fosta sa protejata, pe care Basescu spera sa o propulseze in topul functiilor politice, care a devenit apoi una dintre cele mai aprige adversare, cel putin la nivel declarativ.  Orgolios pana in panzele albe, Traian Basescu nu a salutat-o pe Lavinia, desi a zarit-o foarte bine. Primul pas a fost facut atunci de doamna Sandru care cu un zambet inventat pe moment, i-a trantit un "Buna ziua" lipsit de orice sentiment, fie el si protocolar. Abia atunci i-a raspuns presedintele, balmajind mai mult in gand decat cu voce tare un "Buna ziua" neutru.

Suparat pe consilieri

Dupa eveniment, seful statului i-a luat la intrebari pe consilierii sai de ce nu l-au informat ca Lavinia va fi pe vapor pentru ca nu i-a facut nici o placere sa dea ochii cu ea. Surse aflate pe vapor au precizat ca imediat dupa ce a vazut-o, presedintele nu a ezitat sa faca anumite remarci la adresa ardelencei, cum ca arata cam sifonata si nemachiata.

Olga Georgeta Penciulescu


Publicat de : ---
Data publicării: 10 Aug 2006 - 09:04
 

Link știre