Deputatul PD Constantin Igaș, în inspecție prin județul Arad [1]

Deputatul PD Constantin Traian Igaș a vizitat mai multe localități din județul Arad, printre care și Bata, unde împreună cu consilierul județean Ion Micurescu a avut o întâlnire cu cetățenii din localitate pentru a afla problemele cu care aceștia se confruntă, informează corespondentul AMOS News.

A doua locație unde s-a oprit parlamentarul a fost podul peste râul Mureș de la Săvârșin. Igaș a dorit să vadă modul cum decurg lucrările la acest obiectiv deosebit de important pentru cetățenii din Săvârșin, dar și pentru cei din localitățile apropiate, precum și stadiul în care se află aceste lucrări și dacă se respectă termenul de finalizare.

De asemenea, deputatul arădean s-a oprit la cabinetul său parlamentar din orașul Lipova, unde a primit în audiențe cetățeni care au dorit să-i comunice problemele pe care le au, solicitând în acest fel sprijin din partea lui pentru rezolvarea acestora. Problemele ridicate s-au referit în principal la fondul funciar. Constatin Igaș s-a întâlnit la Lipova și cu membrii PD în cadrul unei ședințe în care s-au abordat probleme legate de strategia politică a partidului.

„Pe perioada vacanței parlamentare doresc să am întâlniri cu cetățeni din cât mai multe localități din județ pentru a identifica problemele din județ și pentru a găsi soluții“, a declarat Igaș.
Publicat de : Paul PREDA
Data publicării: 16 Aug 2006 - 05:22
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=20188&titlu=Deputatul_PD_Constantin_Igas__in_inspectie_prin_judetul_Arad