Primăria vinde sediile partidelor [1]

Primaria Capitalei va scoate la vanzare sediile partidelor si ale organizatiilor minoritatilor nationale care sunt reprezentate in Parlamentul Romaniei, informeaza AMOS News.

Masura a fost inclusa intr-un proiect de hotarare care va fi supus aprobarii Consiliului General al Municipiului Bucuresti la sedinta de miercuri.

Administratia Fondului Imobiliar va fi institutia care se va ocupa de incheierea contractelor de vanzare-cumparare. Contractele-cadru vor fi aprobate de CGMB tot miercuri.

Edilii au decis sa vanda spatiile in care isi au sediile partidele si organizatiile minoritatilor pentru ca au primit multe cereri de cumparare din partea acestora.

Prin proiectul de hotarare supus aprobarii CGMB se urmareste indreptarea discriminarii facute de legiuitor prin aprobarea vanzarii sediilor partidelor si organizatiile minoritatilor numai catre eroii martiri si luptatori, se arata in expunerea de motive la proiect.
Publicat de : Gabriela RUSU
Data publicării: 30 Aug 2006 - 05:44
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=20481&titlu=Primaria_vinde_sediile_partidelor