Senatorii nu vor dezbate nici un proiect prioritar pentru integrarea europeană [1]

Deși convocați în sesiune extraordinară pentru dezbaterea unor proiecte necesare integrării europene, senatorii nu vor dezbate astăzi nici unul dintre acestea.

Președintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, a declarat, după ședința Biroului Permanent, că Ordonanța 33/2006 privind privatizarea BCR nu poate intra în dezbaterea plenului deoarece comisiile de specialitate nu au finalizat raportul.

Potrivit acestuia, cele trei comisii ar urma să se întrunească după ședința de plen, motiv pentru care lucrările vor fi suspendate cu câteva ore mai repede față de programul stabilit săptămâna trecută.

Președintele Senatului a informat că marți nu vor fi dezbătute nici legea Curții de Conturi și nici modificările la legea societăților comerciale, urmând ca acestea să fie discutate miercuri.

Senatul are pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare, în afară de cele trei proiecte, alte 15 care au termen de aprobare tacită înainte de 4 septembrie, când începe sesiunea de toamnă.
Publicat de : Andrei DINU
Data publicării: 30 Aug 2006 - 05:46
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=20490&titlu=Senatorii_nu_vor_dezbate_nici_un_proiect_prioritar_pentru_integrarea_europeana