Boureanu: “m-a injurat de mama” vs Frincu: “imi curge singe din nas” [1]

Deputatii Emilian Frincu (PNL) si Cristian Boureanu (PLD) au avut o disputa, ieri, in plenul Parlamentului, primul reclamind ca a fost ironizat si ca s-a aruncat cu obiecte dupa el, iar cel de-al doilea ca a fost "injurat de mama"

.

“Unii colegi doreau sa fie un vot in anumit sens si eu am refuzat sa ascult de indicatiile domnului Boureanu si atunci acesta s-a enervat si a inceput sa arunce cu obiecte dupa mine”, a declarat pe holul Parlamentului deputatul PNL Emilian Frincu.

Acesta a explicat ca recent a suferit o operatie de defibrilare si i-a curs singe din nas: “Deputatul Cristian Boureanu s-a legat, fara nici un motiv, de faptul ca mie imi curge singe din nas, zicindu-mi: «Dar, ce, acum nu iti mai curge singe din nas?»“.

Emilian Frincu a continuat: “La o replica a mea ca nu se face asa ceva, omul a inceput sa ma ameninte ca «esti un cadavru politic», ca «o sa bag DNA-ul peste tine». Si toti colegii au fost stupefiati de aceasta reactie”.

Deputatul PNL a mai spus ca Boureanu “este un tinar un pic mai nervos”. “E prima oara cind il vad asa. Nu as vrea sa comentez mai mult”. “A aruncat cu Constitutia, sau nu stiu cu ce, dar este o chestiune marunta si nu as vrea sa fie luata ca emblematica pentru Parlamentul Romaniei”, a mai spus Frincu.

Boureanu are o cu totul alta parere

Deputatul PLD Cristian Boureanu a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, ca reactia nervoasa la adresa colegului liberal Emilian Frincu s-a datorat faptului ca acesta l-a "injurat de mama”, si nu a putut accepta o astfel de jignire.

Cristian Boureanu a atatat ca parlamentarii aflati in preajma deputatului PNL Emilian Frincu, printre care se afla si el, s-au amuzat pe faptul ca acesta a votat, din greseala, impotriva proiectului de hotarire privind structura noului Guvern, la fel ca democratii si liberal-democratii.

“Rideam toti ca acesta ramasese cu mina ridicata si vota precum democratii si liberal-democratii, si nu precum PNL-ul si atunci l-am intrebat de ce sta cu mina ridicata, daca ii curge singe din nas”, fara sa stiu despre conditia sa de sanatate, pentru ca nu mai suntem de mult timp colegi de partid”, a spus Boureanu.

Deputatul PLD a afirmat ca, in acel moment, enervat, Emilian Frincu l-a injurat de mama. “Acest lucru m-a enervat enorm si am si martori ca m-a injurat de mama, asa ca nu poate nega!”, a mai spus Boureanu, precizind ca nu a continuat disputa, deoarece in acel moment PLD a parasit sala si totul s-a incheiat.


Publicat de : Raul Balogh
Data publicării: 04 Apr 2007 - 06:47
 

Link ştire   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=24411&titlu=Boureanu__“m_a_injurat_de_mama”_vs_Frincu__“imi_curge_singe_din_nas”