Noul prefect al Buzăului ar putea fi Gabriel Balaban [1]

Gabriel Balaban va fi înlocuitorul lui Cristi Bîgiu la Prefectura Buzău după ce acesta din urmă a fost desemnat președinte al Autorității Naționale de Reglementare a Serviciilor Comunale.


Balaban, care este directorul Direcției Agricole, va fi numit prefect interimar și va fi nevoit să-și completeze studiile de administrație publică pentru a deveni înalt funcționar public, așa cum prevede funcția de la vîrful Prefecturii.

Pe aceeași listă cu Gabriel Balaban, preferați pentru postul de prefect s-au mai aflat vicepreședintele Consiliului Județean, Ioan Caton Mateeșescu și consilierul Dorin Bădulescu. Balaban a fost preferat și pentru că este deja funcționar public. O dată cu plecarea lui de la șefia Direcției Agricole, liberalii vor trebui să identifice om pentru funcția rămasă liberă.

Conform surselor liberale, până acum, nu s-a găsit nici o persoană care să preia șefia Direcției Agricole și să aibă tangență cu instituția.
Publicat de : Mara DRAGU
Data publicării: 03 Mai 2007 - 05:05
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=24746&titlu=Noul_prefect_al_Buzaului_ar_putea_fi_Gabriel_Balaban