Sâmbătă, 26 Mai 2007 - 07:46 AM Aleg.RO: Echipei Antena 3 nu i s-a permis accesul in avionul prezidential

Publicat de: ---

cronicaromana Echipei Antena 3 nu i s-a permis accesul in avionul cu care presedintele Traian Basescu a plecat vineri la summitul sefilor de stat de la Brno, iar explicatia reprezentantilor presedintiei, potrivit directorului de Stiri de la Antena 3, Vlad Petreanu, a fost ca in aeronava nu mai erau locuri libere .Vlad Petreanu a mai spus ca cel mai probabil o sa mai aiba loc si alte incidente de acest gen in perioada urmatoare intre echipele Antena 1 si Antena 3 si Presedintie. O alta situatie asemanatoare s-a petrecut miercuri cand echipei Antena 3, care dorea sa asiste la ceremonia de reinvestire in functie a presedintelui Traian Basescu, nu i s-a permis accesul in Palatul Cotroceni. Explicatia fortelor de ordine a fost ca cererile de acreditare ale jurnalistilor, primite prin fax, au fost pierdute.

Echipei Antena 3 nu i s-a permis accesul in avionul cu care presedintele Traian Basescu a plecat vineri la summitul sefilor de stat de la Brno, iar explicatia reprezentantilor presedintiei, potrivit directorului de Stiri de la Antena 3, Vlad Petreanu, a fost ca in aeronava nu mai erau locuri libere. “Ne-a comunicat cineva de la Biroul de Presa ca nu mai sunt locuri pentru Antena 3 in avionul care il ducea pe Traian Basescu la summitul sefilor de stat din zona central-europeana de la Brno”, a declarat vineri, pentru NewsIn, directorul departamentului de Stiri al posturilor Antena 1 si Antena 3, Vlad Petreanu. Vlad Petreanu a mai spus ca cel mai probabil o sa mai aiba loc si alte incidente de acest gen in perioada urmatoare intre echipele Antena 1 si Antena 3 si Presedintie. O alta situatie asemanatoare s-a petrecut miercuri cand echipei Antena 3 care dorea sa asiste la ceremonia de reinvestire in functie a presedintelui Traian Basescu nu i s-a permis accesul in Palatul Cotroceni. Explicatia fortelor de ordine a fost ca cererile de acreditare ale jurnalistilor, primite prin fax, au fost pierdute.
Intamplarea s-a petrecut la cateva zile dupa ce presedintele Traian Basescu a luat telefonul mobil al reporterului Antena 1 Andreea Pana pentru ca aceasta a continuat sa-i adreseze intrebari, desi presedintele i-a cerut sa il lase in pace.


(377 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Echipei Antena 3 nu i s-a permis accesul in avionul prezidential | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53218793869019 seconds.