Deputatul Corneliu Ciontu nu mai este membru al PNG-CD [1]

<IMG class=media title=CiontuCorneliu o­nclick="popupMediaViewer('http://intranet.amosnews.ro/index.php?module=Mediashare&func=display&mid=3421')" height=80 alt=CiontuCorneliu hspace=5 src="http://intranet.amosnews.ro/mediashare/cq/1dx6hbeyvin7kyu7nv1aenr55jxzez-pre.jpg" width=60 align=left vspace=5>Deputatul independent Corneliu Ciontu a informat că a demisionat din PNG-CD, unde deținea funcția de vicepreședinte.

”M-am retras din motive personale. Am avut o discuție civilizată cu președintele partidului, Gigi Becali și am căzut de acord că este mai bine să mă retrag. Asta mai ales că s-ar putea să mă gândesc că ar fi timpul să-mi finalizeze mandatul și să nu mai rămân în continuare în viața politică. Am și asemenea intenții”, a spus Ciontu.

Corneliu Ciontu a intrat în Parlament în 2004, pe listele PRM, partid din care s-a retras, însă, în iunie 2005, alături de mai mulți membri ai conducerii acestei formațiuni, în urma unui conflict cu liderul PRM Corneliu Vadim Tudor.

Ulterior, demisionarii din PRM au anunțat înființarea Partidului Popular. În cele din urmă, Ciontu s-a înscris în PNG, fiind ales, la sfârșitul anului trecut, în structura de conducere a acestui partid.
Publicat de : Andrei DINU
Data publicării: 31 Mai 2007 - 06:11
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25222&titlu=Deputatul_Corneliu_Ciontu_nu_mai_este_membru_al_PNG_CD