Deputatul UDMR, Antal Arpad vrea la Primăria Sfântu Gheorghe [1]

Deputatul UDMR, Antal Arpad intenționează să candideze la alegerile locale din acest an pentru fotoliul de primar al municipiului Sfântu Gheorghe, transmite corespondentul AMOS News.Potrivit regulilor UDMR, Antal Arpad va participa la alegerile interne din cadrul Uniunii, alegeri menite să desemneze candidații oficiali ai UDMR.

Potrivit lui Antal, decizia sa de a candida pentru Primăria Sfântu Gheorghe se bazează și pe faptul că, fiind deputat în ultimii trei ani, a reușit să își clădească importante relații la București; Antal a mai precizat că mizează și pe faptul că, fiind tânăr, cu o mentalitate întreprinzătoare, va reuși să aducă schimbări benefice în Sfântu Gheorghe.

Antal Arpad s-a născut în județul Brașov, are 33 de ani și a absolvit studii de sociologie în cadrul Universității "Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca. Personaj controversat, Antal Arpad este perceput de o parte a comunității românești din județul Covasna ca fiind un om politic cu un discurs oarecum radical.
Publicat de : Monica RIZEA
Data publicării: 29 Ian 2008 - 05:43
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=28079&titlu=Deputatul_UDMR__Antal_Arpad_vrea_la_Primaria_Sfantu_Gheorghe